Funeral Directors Association NZ dla Android

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

FDANZ Discount App: Uzyskaj dostęp do świetnych zniżek w sklepach w Nowej Zelandii

Stowarzyszenie Dyrektorów Pogrzebowych Nowej Zelandii wydało nową aplikację o nazwie FDANZ Discount App, która oferuje dostęp do różnych zniżek w popularnych sklepach w całej Nowej Zelandii. Ta aplikacja oparta na platformie Android jest bezpłatna w użyciu i łatwa w nawigacji.

Dzięki FDANZ Discount App, użytkownicy mogą łatwo pokazać aplikację przy kasie lub podczas zamawiania online, aby otrzymać zniżki w wielu popularnych sklepach. Aplikacja oferuje różne zniżki w różnych kategoriach, w tym odzież, jedzenie i rozrywka.

Ogólnie rzecz biorąc, FDANZ Discount App jest przydatną aplikacją dla osób poszukujących zniżek na codzienne zakupy. Jest łatwa w użyciu i oferuje różnorodne zniżki w różnych kategoriach. Jednak warto zauważyć, że niektóre sklepy mogą nie uczestniczyć w programie, dlatego użytkownicy powinni sprawdzić aplikację przed dokonaniem zakupu.

Program jest dostępny w innych językach

Funeral Directors Association NZ dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 5.3.6.3
  • 4.2

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Funeral Directors Association NZ

Czy próbowałeś Funeral Directors Association NZ? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.